onsdag 2. september 2009

Blåmann i nyseilet!


Etter Håkonarseilasen har det verken vore tid eller ver til å bruke båten. Eg har vore litt skeptisk til at nyseilet har stått på når det har regna slik sidan dette er et seil i tolag, eit produkt som er kjent for lett å få blåmann. Selgaren hos Gran overbeviste meg likevel om at dette var et mykje mindre problem på desse nye seila enn det hadde vore før, vel... Her ser de resultatet, skuffand må ein jo sei når seilet berre er eit par mnd gml og ikkje var det heilt billig heller. Vel, dyrkjøpt erfaring, sidan blåmannen sitt i mellom desse to laga av duk blir han nok verande der... Ikkje god å få tak på der... Seilet i seg sjølv er like godt og på nokre meters avstand ser du det nesten ikkje heller...:) Fint langt i frå, men langt frå fint kan ein jo sei...

2 kommentarer:

  1. Ojj det virket veldig kjent , har en kompis som kjøpte CL seil fra gran i fjor og han opplevde det samme etter veldig kort tid , gran bruker en annen CL enn elvstrøm som bruker en glattere som ikke får disse problemene men gran sitt er lettere.
    Ikke noe å gråte over , seilet er like godt , vask det pent og kjøp deg et trekk så slipper du det

    SvarSlett
  2. Ja, det gikk utrolig fort, bare litt over en uke med regn... Tror ikke det kan vaskes bort siden det er mellom lagene...? Har du noe tips her?

    SvarSlett