tirsdag 1. juni 2010

Tirsdgseilas i strålande ver!
Mannskap i dg var søster og Johnny! Me var nr 3 sist så derfor vart me startbåt for fyrste gong:-) Styrbord runding Hidle, gennaker håndterimga gjekk fint i dg., men fekk ikkje stramma fokkefallet, det kiler seg på eit vis... Flott dg igjen!
05.06: Har saksa eit par bilder av oss frå Trond, sjelden å sjå seg sjølv:)

2 kommentarer:

 1. Hei,
  Fin blogg du har, mye god info :-)
  Hvor tok du båten din på land? Vi har båtplass på Husnes, der er "slippen" til reparasjon. Derfor ser vi oss om etter andre plasser for å få tatt opp båten. Hentet den i Frankrike nå i år og den er ikke bunnsmurt enda.

  SvarSlett
 2. Flott blogg dere også har og sikkert en spennende henttur, alltid gøy å lese om slikt:) Vi vurdert også J36, men den ble noe dyrere, men hadde også bedre finish:)
  Vel, vi tar opp båtene i felles opptak i Eldøyaene, dette er ferdig for året, men du kan jo sjekke med Aasheim Slipp i Sagvåg eller Sæverhagen Båthavn, begge disse bruker vogner som kjøres ut i vannet, en flott løsning som er skånsom mot båten. Sæverhagen er et meget veldrevet båtlag, der må du få låne deg en krybbe i såfall, Asheime bruker bukker så der slipper du å ha egen krybbe, men de blir nok litt dyrer hos Asheim som prøver å leve av dette...

  SvarSlett